Aromaattiset hieronnat

Aromaattinen hieronta on rentouttava ja tehokas hierontamenetelmä, jossa käytetään kasveista saatavia aitoja eteerisiä öljyjä, mm. laventelia, sitruunaa, eukalyptusta, rosmariinia ja ruusua. Klassiseen hierontaan perustuvalla kevyellä hieronnalla tehostetaan eteeristen öljyjen imeytymistä elimistöön. Eteeristen öljyjen on todettu vaikuttavan elimistössä verenkierrossa asti vahvistaen elimistön omia toimintoja. Lisäksi eteeriset öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen ja siten virkistävät kehon lisäksi myös mieltä.

Aromaattiset hieronnat sopivat parhaiten rentouttamaan ajatuksia kiireen ja stressin keskellä. Hoidossa yhdistyy lihaksia rentouttava hieronta sekä eteeristen öljyjen lämpöisen pehmeä ja miellyttävä tuoksu. Hierontoja on valittavana erilaisia hoitokohteen ja hoitoajan mukaan. Hyvän Mielen hieronnassa keskitytään jalkojen alueen sekä niskan ja rintakehän hierontaan. Aromaattinen selkähieronta soveltuu parhaiten niskan ja selän alueen rentouttamiseen. Aromaattisessa kokovartalohieronnassa huomioidaan koko keho puolentoista tunnin mittaisella hierontakäsittelyllä. Aromaattisen hieronnan jälkeen tunnet levänneesi ja rentoutuneesi. Hoidon vaikutus tuntuu elimistössä vielä pitkään.

Kaikissa aromaattisissa hieronnoissa käytetään suomalaisen Frantsilan kehittämiä valmiita eteriisiä öljyseoksia, sekä yksittäisiä eteriisiä öljyjä, joista asiakas voi valita mieluisensa öljyn vaikutuksen ja tuoksun mukaan. Valittavana on kolme tehokasta öljyseosta: rentouttava, virkistävä tai lihaskipuja hoitava öljy. Aromaattinen hieronta on erinomainen rentouttava lahjaidea arjen keskellä!

Aromaattista hierontaa ei suositella, jos on:
• pahanlaatuinen kasvain tai muu vaikea sairaus
• akuutti kuume, flunssa tai tulehdus
• alkoholin tai muun huumausaineen vaikutuksen alaisena
• raskaus- tai imetysaikana
• ei suositella myöskään alle 12 -vuotiaille lapsille
 

.
 Hoitohuone Sole, Monnankatu 3 A 1, 26100 Rauma, Puh. 040 - 8383008